Rođendani

Snježna čarolija

SNJEŽNA ČAROLIJA oduševit će male princeze. U prostoru začaranom snježnim drvcima, svjetlucavim zvijezdama, nježnim plavim, roza i ljubičastima lampionima, leptirićima, srcima..odzvanjaju zvuci najdražih dječjih pjesmica. Plesat ćemo, igrati mnoštvo snježnih igara, ali i izraditi male snjegoviće koje će svako dijete moći ponijeti kući. Kroz ovu neodoljivu ledenu avanturu vodit će Vas dvije velike kostimirane princeze koje će svojom posebnom čarolijom osigurati da se i naši mali slavljenici osjećaju kao prave male princeze i prinčevi za svoj rođendan!

Minnie & Mickey

Svako dijete zna tko je najpoznatija mišica na svijetu. Nestašna Minnie već desetljećima oduševljava malene. Možda je zabavljala i Vas roditelje? Od ove jeseni dobila je svoj dom i u Habyland Magic-u. U njenom šarenom i veselom prostoru djeca će uživati u brojnim tematskim igrama, svaka Minnie potražit će svog Mickey-a, slikat će se kao svoji omiljeni likovi, a najveće oduševljenje zasigurno će izazvati maskota Minnie, koja će se za vrijeme rođendana igrati i plesati s djecom. Tko zna, možda za njom stigne i Mickey?

Paintball Target Camp

Sviđa Vam se paintball, ali Vaša djeca su premalena za sudjelovanje u pravoj igri?

Zato smo za djecu pripremili Paintball Target – gađanje meta za djecu. To je zabavan i posve siguran način kako bi se Vaši mališani upoznali s paintball opremom i usput se odlično zabavili gađajući mete u zaštićenom prostoru uz stalni nadzor iskusnih trenera.

Djecu ćemo podijeliti u dva tima, a svaki tim podignut će svoj mali šator, naravno uz pomoć naših animatora. Igre zagrijavanja još će više zagrijati atmosferu prije samog natjecanja. Svaki igrač dobit će određen broj kuglica i njima pokušati srušiti što više meta, kako bi svom timu pridonio što više bodova. Svi sudionici dobit će diplome, a posebna diploma razveselit će najboljeg strijelca.

Disco Karaoke Party

Voli li Vaše dijete pjevati uz mikrofon ili četku za kosu? 😉 Uživa li u plesanju? Za sve klince koji vole plesati i pjevati pripremili smo disco rođendan. Neka se Vaše dijete zabavi s prijateljima uz vesele glazbene ritmove pod disco kuglom te pokaže svoj pjevački talent uz karaoke show. Zaplešimo i zapjevajmo zajedno i otkrijmo tko je disco zvijezda i najbolji pjevač ročkasa.

I ovaj tip rođendana, izborom glazbe , vrstom plesa i glazbenih igara, može se prilagoditi malim i velikim pjevačima. 😉

Škola mađioničarstva

Čuđenje, uzbuđenje i iznenađenje….

Je li Vaše dijete fascinirano mađioničarima? Sanja li o tome da postane i sam mali mađioničar? ŠKOLA MAĐIONIČARSTVA stvorena je za male vilenjake koji žele postati mađioničari, a moći će se pohvaliti naučenim trikovima i svojim diplomama! Ova jedinstvena prilika omogućuje svakom djetetu da unese dašak svoje čarolije u rođendansku proslavu, a naš iskusni mađioničar jamči odličnu zabavu i puuuno smijeha!

Rođendani

Habyland Magic